Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vmue/public_html/wp-content/themes/ascend/lib/classes/class-ascend-get-image.php on line 44

Meghoztuk a szakmai díjainak odaítélésére vonatkozó döntésünket

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete elnöksége meghozta az egyesület idei szakmai díjainak odaítélésére vonatkozó döntését, amelynek értelmében az Év Pályakezdő Újságírója díjat Rizsányi Attilának, az Újvidéki Rádió munkatársának ítélte oda, az Év Újságírója díjat a nyomtatott sajtó kategóriájában Kabók Erika, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese érdemelte ki, az elektronikus sajtó kategóriájában pedig a fennállásának tízéves jubileumát ünneplő Pannon Rádió szerkesztőségét tüntettük ki. A Szórványdíjat idén a fennállásának húszéves jubileumát ünneplő Tordai Újság szerkesztőségének, az Életműdíjat pedig Gyarmati Józsefnek, a Magyar Szó nyugalmazott újságírójának és szerkesztőjének, a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete alapító elnökének ítéltük.

A díjak átadására a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete fennállásának tizenöt éves jubileuma alkalmából életre hívott ünnepségen kerül sor, amelyet 2018. március 16-án, pénteken 18 órai kezdettel tartunk meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban.