Odaítéltük a VMÚE elismeréseit

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazza a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat, szerkesztőket, illetve szerkesztőségeket.

Az Év Pályakezdő Újságírója díjjal idén Szarapka Szabolcsot, a Pannon RTV operatőrét tünteti ki a VMÚE elnöksége, amely az Év Újságírója díjjal elektronikus média kategóriában Gusztony András, az Újvidéki Rádió főszerkesztője, írott sajtó kategóriában pedig Tóth Tibor, a Hét Nap újságírója teljesítményét ismeri el. A Szórványdíjat Vidács Hajnalka, a Magyar Szó újságírója érdemelte ki, életműdíjjal Bodzsoni Istvánt, a Pannon RTV igazgatóját tüntetjük ki, a szervezet Médiadíját pedig a fennállásának nyolcvanadik évfordulóját ünneplő Magyar Szó szerkesztőségének ítéltük oda. A VMÚE szakmai elismeréseinek értékét tovább növeli, hogy idén első ízben a díjazottak a Magyar Nemzeti Tanács jóvoltából pénzjutalomban is részesülnek majd.

A VMÚE díjátadó ünnepségét a tervek szerint április 5-én, pénteken 18 órai kezdettel tartjuk meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova mindenkit szeretettel várnak.