Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vmue/public_html/wp-content/themes/ascend/lib/classes/class-ascend-get-image.php on line 44

Odaítéltük idei szakmai elismeréseinket

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete (VMÚE) kilencedik alkalommal adja át szakmai elismeréseit, amelyeknek presztízse az elmúlt évek során mind nagyobbá vált. A díjak megalapításának elsődleges célja az volt, hogy egyesületünk ráirányítsa a figyelmet a kiemelkedő teljesítményt nyújtó újságírókra, megköszönje a munkájukat, és arra ösztönözze őket, hogy a továbbiakban is hasonló színvonalú tevékenységet fejtsenek ki, mint amellyel az elismerést kiérdemelték.

A VMÚE elnöksége elektronikus média kategóriában Szabó Gabriellának, az Újvidéki Rádió szerkesztő-műsorvezetőjének ítélte oda az Év Újságírója díjat, nyomtatott sajtó kategóriában pedig Homolya Horváth Ágnes, a Magyar Szó újságírója érdemelte ki az elismerést. Az év pályakezdő újságírójának járó díjjal Bíró Tímeát, a Hét Nap munkatársát tüntettük ki, a Kistérségi Média díjat pedig a fennállásának húszéves jubileumát ünneplő adai Körkép szerkesztősége érdemelte ki. A VMÚE idei életműdíjasa Csőke Béla, az Újvidéki Rádió nyugalmazott szerkesztő-műsorvezetője, és egyesületünk elnöksége posztumusz életműdíjjal tiszteleg Bödő Sándor, a Pannon RTV és a Vajdaság Ma közelmúltban elhunyt munkatársának emléke előtt.