Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/vmue/public_html/wp-content/themes/ascend/lib/classes/class-ascend-get-image.php on line 44

Megvan az idei díjazottak névsora

A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete által odaítélt Év Újságírója díjat az idén nyomtatott sajtó kategóriában Sándor Zoltán, a Magyar Szó szerkesztője, elektronikus média kategóriában pedig Szalai Adrián, a Pannon RTV operatőre érdemelte ki. Az év pályakezdő újságírójának járó elismeréssel Fehér Miklóst, a Magyar Szó újságíróját tüntette ki az egyesület elnöksége, amely a Szórványdíjat ezúttal Zséli Ágnesnek, a Pannon RTV munkatársának ítélte oda. A VMÚE Életműdíjával Sebestyén Imrét, a Vajdaság Ma főszerkesztőjét és Dani Zoltánt, az Újvidéki Rádió nyugalmazott szerkesztőjét tüntették ki.

Az idei díjátadó ünnepséget március 6-án, pénteken 18 órai kezdettel tartjuk meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban. A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének díjátadó ünnepsége nemzeti jelentőségű vajdasági magyar rendezvény, amely a Magyar Kormány Miniszterelnöksége Nemzetpolitikai Államtitkársága, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. és a Magyar Nemzeti Tanács támogatásával, valamint a Thurzó Lajos Művelődési-Oktatási Központ és a Zentai Magyar Kamaraszínház partnerségével valósul meg.