A legkiválóbb újságírókat díjaztuk

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazta az elmúlt év legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságíróit. Szervezetünk elnöksége az Év Pályakezdő Újságírója díjjal Antalovics Pétert, a Magyar Szó újságíróját tüntette ki. Elektronikus sajtó kategóriában Tényi Edit, a Pannon RTV munkatársa, írott sajtó kategóriában pedig Sáfrány Attila, a Magyar Szó szerkesztője érdemelte ki az Év Újságírója díjat.

A Szórványdíjat ezúttal Orsovai Bibiannának, a Vajdasági RTV munkatársának ítéltük oda. Szervezetünk elnöksége VMÚE Médiadíjat adományoz a fennállásának hetvenötödik évfordulóját ünneplő Hét Nap szerkesztőségének, illetve a VMÚE Életműdíjjal tünteti ki Erős Lászlót, az Újvidéki Rádió nyugalmazott bemondóját, valamint Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját, szerkesztőjét.

A díjátadó ünnepséget a tervek szerint június 25-én, pénteken 18 órai kezdettel tartjuk meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova mindenkit szeretettel várunk.